Базар Автоновини Статті Додати оголошення

Як заощадити на все. Загальний автомобільний ремонт

Перш за все, перевірити, якщо ваш автомобіль ще перебуває в стадії Гарантія. Якщо так, то не витрачайте переваги, які ви можете отримати з цієї гарантії. Вона може охоплювати широкий діапазон настроювання вікон та ремонт автомобілів, і навіть заміна деталей автомобілів. Читайте вашого автомобіля гарантії тісно і знати свої права добре. Переконайтеся, що ви не витрачайте гроші, взявши автомобіль в інший механік або магазині автосервісу, коли ви можете отримати безкоштовний сервіс та автомобільні запчастини від гарантії. Візьміть свій автомобіль відповідний дилерський, будь Cadillac, Chevrolet, GM, Pontiac, Oldsmobile, Ford, Lincoln, Mercury, Dodge, Jeep, Plymouth, Chrysler, Daewoo, Audi, BMW, Mercedes, Jaguar, Volkswagen, Volvo, Acura, Honda , Lexus, Scion, Toyota, Nissan, Infiniti, Mitsubishi, Hyundia, Mazda, або Suzuki. У них є всі необхідні знання та досвід, щоб зробити точну діагностичну перевірку на Ваш автомобіль і робити всі великі й малі ремонти необхідно, у тому числі комп'ютерної діагностики та комп'ютерного програмування. Якщо ваш автомобіль вже не на гарантії, то вам не доведеться платити великі гроші за більш дорогі послуги дилера. Знайти професійних, досвідчених і авторитетних магазині автосервісу з не менш професійних, досвідчених і авторитетних механіки. Переконайтеся, що вони сертифіковані Національним інститутом Автомобільного переваги Обслуговування (ASE). У таких хороших руках, ви отримаєте найкращий сервіс виїмку на більш розумною ціною.

Слід врахувати, що вони володіють досвідом на двигунах, у тому числі відновлення двигуна або заміни. На цьому рівні, такі магазини повинні також мати можливість ремонту гальм і системи тяг управління, включаючи протиблокувальні гальмівні системи (АБС). Їх служба передачі та технічного обслуговування повинні включати в себе передачу флеш, ремонт будь витоку масла та сервісу заміни масла. Вони повинні бути обробки радіаторів, систем охолодження і автоматичний кондиціонер (A / C) ремонт в установленому порядку.

Очікується, що вони мають можливість ремонту електронне рульове управління, гідропідсилювач керма, підсилювач гальм, електричні склопідйомники, електричні конвертованій вершини, потужність люки і замок, а також зробити пошук несправностей електричної для всіх типів електричних шорти і проблеми з генераторами, шланги і ремені, таких як ремені ГРМ. Магазин повинен бути оснащений, щоб зробити роботу на тілі систем і суспензій, у тому числі передня підвіска, задня підвіска і пневматична підвіска. Запитайте, якщо вони знають, як ремонт системи управління подушками безпеки. Було б великим плюсом, якщо вони також знають, як встановити та ремонт автомобільних системах анти крадіжки, таких як дистанційне початку, і робити ключові перепрограмування.

Ще один хороший датчик авторитетних магазин обслуговування авто є його здатність надати Вам автомобільні запчастини найвищої якості за конкурентними цінами. Визнані марки AC Delco, Bosch, Ремі, Motorcraft, Mopar, Goodyear, Dayco, Echlin, Стандартний, Кардон Autolite, NGK, Акебоно, Nipedenso і Denso.

Якщо ваше авто магазин служби та її механіка дійсно надійним і заслуговує довіри, вони також допоможе вам скоротити витрати, надаючи вам дешевше ще безпечні альтернативи для нових автомобільних деталей. У багатьох випадках відновлені автомобільні деталі можуть бути було набагато менше, ніж, як і у випадку автомобільних трансмісій.

Звичайно, ви можете заощадити більше всього, якщо ви робите все необхідне автомобільного технічне обслуговування та ремонт самостійно. Для цього потрібен певний зобов'язання з Вашого боку, щоб зробити ваше дослідження і дізнатися про всі загальних автомобільного ремонту, у тому числі і дрібний ремонт і капітальний ремонт. Якщо ви не можете покрити все це, ви все одно можете взяти на прості завдання, такі зміни нафти нашого транспортного засобу з і обертаються шини вашого автомобіля с.

Джерело:http://ua.hicow.com/%D0%B0%D0%B2%D1%82%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D1%85%D0%B0%D0%BD%D1%96%D0%BA/ngk/motorcraft-807485.html