Базар Автоновини Статті Додати оголошення

Ремонт телевізорів в Ужгороді будь якої складності

Сервісний центр ремонт телевізорів в Ужгороді проводить післягарантійний ремонт телевізорів будь-яких моделей та марок. Спеціалісти сервісу з багаторічним досвідом, тому ремонт телевізорів будь якої складності здійснюється без жодних проблем. Майстри спираються на знання найсучасніших технологій, а також особисту практичну діяльність у цій сфері.

Вся робота, включаючи діагностику, здійснюється достовірно та з гарантією якості.

Сервіс ремонту телевізорів в Ужгороді володіє сучасним обладнанням ,тому може здійснити як і ремонт плазми, так і ремонт жидкокристалічних телевізорів.

В обов’язковому порядку буде здійснена профілактика модулів, чистка та інше. В майбутньому завдяки цим роботам вірогідність поломки телевізора зменшитья. В разі необхідності можлива реставрація модулів TV до повноцінної працездатності, що дає гарантію значної економії коштів.

При поломці модуля живлення, багато сервісів пропонують не реставрацію блоку живлення, а його заміну, реставрація майстрами сервісу здійснюється швидко і якісно. Заміна матриці телевізора, ремонт інвертора пітсвідки LED, чи лампи CCFC, відновлення блоків живлення модуля управління T-Con, відеовиходів – не проблема для спеціалістів ремонту телевізорів в Ужгороді.